Проминвестбанк наращивает количество переводов в системе MoneyGram

11.03.2003, 18:06

Общая сумма международных срочных денежных переводов, совершенных Проминвестбанком в системе MoneyGram, превышает $20 млн. (укр.)

Цей рубіж перетнув переказ за заявою, обробленою 5 березня 2003 року філією "Відділення Промінвестбанку в м. Нова Каховка Херсонської області". Ще на початку жовтня 2002 року ця сума становила удвічі менше - $10 млн.

Всього за період співпраці Промінвестбанку з компанією MoneyGram Payment Systems Inc. послугами по здійсненню переказів у системі MoneyGram скористалося вже більше 41 тисячі осіб. При цьому видані перекази становлять 96,5% від загального обсягу, а відправлені - 3,5%.

Лідерами серед філій Промінвестбанку за обсягами здійснених переказів є центральні відділення: Чернівецьке (6,0%), Сумське (5,4%), Кримське (5,0%), Тернопільське (4,7%) та Одеське (4,7%).

Промінвестбанк став найбільшим агентом по здійсненню грошових переказів MoneyGram в Україні. Сьогодні агентська мережа Промінвестбанку налічує 207 пунктів обслуговування переказів у системі MoneyGram із 400 існуючих в Україні. Розташовані вони в усіх регіонах, тому громадяни можуть без проблем відправити або отримати кошти в Промінвестбанку.

У 2003 році Промінвестбанк істотно підвищив ефективність своєї діяльності в системі MoneyGram. У січні-лютому 2003 року кількість та обсяг переказів порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшились у 9,5 разів.

Працюючи тільки з найбільшими та надійними фінансовими інститутами, які мають розгалужену мережу власних філій та бездоганну репутацію, американська компанія MoneyGram Payment Systems Inc. надає послуги міжнародних термінових грошових переказів усім, кому необхідно відправити або отримати гроші швидко і з гарантією їх збереження.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також