"Киевоблэнерго" активизирует борьбу с кражей электроэнергии

24.03.2003, 12:16

Сегодня, 24 марта, ОАО "А. Е. С. Киевоблэнерго" начинает на территории Киевской области реализацию трех пилотных проектов, которые направлены на борьбу с кражами электроэнергии. (укр.)

Проекти впроваджуватимуться у Макарівському, Васильківському та Миронівському районах. Ті громадяни, які володіють інформацією про будь-кого, хто задіяний у викраданні електроенергії чи енергомайна, можуть сповістити про це уповноваженого робітника РЕМ. Якщо інформацію буде підтверджено, особа одержить 10% від суми збитку, відшкодованого компанії по даному факту крадіжки. При цьому компанія "А. Е. С. Київобленерго" забезпечить повну конфіденційність споживачам, які звертатимуться до неї.

Керівництво та співробітники ВАТ "А. Е. С. Київобленерго" вважають, що реалізація таких проектів допоможе у боротьбі з викраданнями електроенергії, а також сприятиме формуванню відповідного ставлення населення до електроенергії як до товару, за який потрібно платити. Своєчасні і повні розрахунки із споживачами дозволять енергокомпанії на 100% розраховуватися з ДП "Енергоринок", а це, у свою чергу, забезпечить своєчасну оплату генеруючим станціям й шахтарям.

ВАТ "А. Е. С. Київобленерго" - одна з двох енергорозподільчих компаній (друга - ВАТ "A. E. С. Рівнеенерго"), контрольні пакети яких були придбані весною 2001 року на тендерній основі однією з найбільших світових енергетичних компаній AES Сorp. Основними споживачами електроенергії, яку постачає ВАТ "А. Е. С. Київобленерго", є понад 340 великих і середніх підприємств Київської області. Загальна кількість споживачів перевищує 796000 юридичних і фізичних осіб.
По материалам пресс-релиза ОАО "А. Е. С. Киевоблэнерго".

Читайте також