"Укргазбанк" начинает новую кредитную программу

01.04.2003, 12:34

ОАО АБ "Укргазбанк" начинает новую кредитную программу по предоставлению кредитов на приобретение автомобилей. (укр.)

За словами начальника кредитного відділу банка Лариси Куліш умови кредитування досить демократичні. На відміну від інших банків, "Укргазбанк" надає кредит на суму до 90% заявленої вартості автомобіля. Термін кредитування - до 5-ти років. При цьому ставка по кредиту становитиме 14% річних в валюті (доларах чи євро) та 20% річних у гривні на весь термін кредитування. Кредит можна безкоштовно оформити впродовж 3-х банківських днів.

"Укргазбанк" надає позики для придбання автомобілів юридичним і фізичним особам. На сьогодні банк вже підписав угоду з автосалонами компанії "Автотрейдинг", офіційним дилером заводу "Єврокар". Втім, для відкриття кредиту достатньо надати до кредитного відділу банку рахунок-фактуру з будь-якого автосалону на придбання будь-якої марки автомобіля. Всі придбані автомобілі страхуватиме ЗАТ СК "Українська страхова група".

Регулятивний капітал ВАТ АБ "Укргазбанк " складає 78,26 млн. грн., статутний капітал - 64,567 млн. грн., чисті активи - 467, 432 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель - 350,93 млн. грн. Філіальна мережа банку сладається із 18 філій та 36 відділень.
По материалам пресс-релиза ОАО АБ "Укргазбанк".

Читайте також