Проминвестбанк расширяет сеть своих отделений

21.04.2003, 17:27

Проминвестбанк в марте 2003 года открыл два безбалансовых отделения в Киеве и Стаханове. (укр.)

Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк - Промінвестбанк - продовжує розширювати мережу установ банку. У березні 2003 р. відкрито два безбалансові відділення: філії "Ватутінське відділення Промінвестбанку в м. Києві", що розташоване по вул. Серафімовича 3, та N6 філії "Відділення Промінвестбанку в м. Стаханов Луганської області" за адресою: вул. Шалабали, 2а.

Звернувшись у ці відділення, клієнти мають можливість здійснити розрахункові операції, провести обмін валют, відкрити рахунок в національній або іноземній валюті, подати заявку на оформлення пластикової платіжної картки або на оформлення кредиту тощо.

Загалом по Україні мережа філій та відділень Промінвестбанку станом на 01.04.03 нараховує 611 установ. Така потужна мережа забезпечує швидке та якісне обслуговування клієнтів у зручному для них місці, сприяє комплексному розвитку банківської сфери та економіки регіонів.

Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк Промінвестбанк створений у 1992 році. На 01.04.03 р. власний капітал Промінвестбанку становить 845,9 млн. грн., чисті активи - 5,9 млрд. грн., кредитний портфель - 4,4 грн.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також