"Черноморнефтогаз" осуществила первый выпуск облигаций

24.04.2003, 17:14

Государственная акционерная компаний "Черноморнефтегаз" (Автономная Республика Крым) осуществила первое размещение собственных облигаций. (укр.)

На сьогодні, за результатами первинного розміщення, перший транш емісії (за серіями А та В, на загальну суму 15 млн. грн.) був повністю викуплений інвесторами.

Згідно з умовами випуску облігації серії А, В і С мають такі параметри: процентний дохід - 17% річних, термін обігу - 12 місяців, обсяг - відповідно 7,5, 7,5 і 15 млн. грн. Облігації включені до лістингу на Українській міжбанківській валютній біржі і Першій фондовій торговій системі. Розміщення траншу емісії за серією С відбудеться з 15 по 29 серпня цього року.

ДАТ "Чорноморнафтогаз" є найбільш крупною компанією з розвідки та видобутку нафти і природного газу на українському шельфі Чорного та Азовського морів. Компанія експлуатує 14 газових родовищ із загальним обсягом розвіданих запасів природного газу близько 60 мільярдів м3, а також нафтове родовище на території Кримського півострова. ДАТ "Чорноморнафтогаз" також надає послуги з транспорту та зберігання газу, оперуючи газотранспортною системою Криму, що включає магістральні газопроводи загальною довжиною 1200 км. Стратегія бізнесу ДАТ "Чорноморнафтогаз" лежить у площині вирішення завдань з освоєння нафтогазового шельфу Чорного та Азовського морів для забезпечення енергоресурсами споживачів АР Крим і, в майбутньому, України.

Провідним менеджером з випуску та розміщення облігацій виступив ЗАТ "ТАС-Інвестбанк", головним фінансовим консультантом - компанія "АРТА Інвестиційні Партнери", головним юридичним консультантом - компанія "Магістр та Партнери".

Юридична фірма "Магістр & Партнери" була заснована в Києві у 1997 році і спеціалізується в арбітражній та судовій практиці; фінансовому, корпоративному і комерційному праві; праві інтелектуальної власності; міжнародному торговому і митному праві; законодавстві в нафтогазовій галузі та податковому праві. Фірма представляє інтереси міжнародних компаній, що ведуть справи в Україні, СНД, Західній Європі, Північній та Південній Америці, а також найбільших вітчизняних компаній, діяльність яких не обмежується територією України.
По материалам пресс-релиза юридической фирмы "Магистр & Партнеры".

Читайте також