"Проминвестбанк" открыл новый филиал

07.04.2003, 16:44

В конце марта нынешнего года состоялось торжественное открытие помещения филиала "Проминвестбанка" в г. Северодонецк (Луганская область). (укр.)

Сучасна триповерхова новобудова розташована у центральній частині міста (за адресою: м. Сєверодонецьк, пр-т Гвардійський, 28), де зосереджені офіси багатьох потужних підприємств. Таким чином вигідне розташування філії банку дозволить його клієнтам значно швидше і зручніше скористатися широким спектром пропонованих послуг. Біля нового приміщення філії для клієнтів банку також передбачена автомобільна парковка.

Філія "Відділення Промінвестбанку в м. Сєверодонецьк" здійснює повний спектр послуг для юридичних і фізичних осіб - розрахунково-касове обслуговування, кредитні операції, операції з цінними паперами, реалізацію зарплатних проектів, випуск та обслуговування платіжних карток, виплату пенсій, грошові перекази, операції з дорогоцінними металами, обслуговування депозитних і поточних рахунків тощо.

Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк ("Промінвестбанк") створено у 1992 р. За підсумками 2002 року власний капітал "Промінвестбанку" становить 828,3 млн. грн., кредитний портфель - 4,4 млрд. грн., прибуток - 78,3 млн. грн.; до державного бюджету перераховано різних податків у розмірі 126,8 млн. грн., що становить 15,1% від загальної суми, сплаченої банківською системою.
По материалам пресс-службы "Проминвестбанка".

Читайте також