"Орлан" отметил День Европы в Украине "Евросерией"

28.05.2003, 16:02

Ко Дню Европы в Украине "Орлан-Бевериджиз" выпустил новую серию газированных напитков с натуральным соком "Евросерия". (укр.)

У травні цього року концерн "Орлан" розпочав випуск нової лінійки функціональних газованих напоїв з натуральним соком - "Євросерія", - чим вкотре підтвердив своє почесне звання новатора на ринку напоїв. Нині концерн представив серію для найвибагливішого споживача, який піклується про своє здоров'я. Лінійка представлена чотирма напоями, хітами європейського ринку: "Са-Гуанабана-Банана", "ВЕ-Ацерола-Оранжана", "АЕ-Манго-Тропікана", "Лайм-Даміана". У кожному з них унікальний соковий смак поєднується з корисними для організму речовинами: екстрактами трав, вітамінами та мінеральними солями, які сприяють підвищенню загального тонусу організму та дарують заряд бадьорості на цілий день.

Всі смаки напоїв серії "Євро" - є унікальними для українського ринку і вперше представляються вітчизняною фірмою-виробником.

"Сьогодні європейський покупець прагне до всього нового, зокрема це проявляється у смакових уподобаннях. - розповідає начальник відділу маркетингу ЗАТ "Орлан-Беверіджиз" Ірина Лебедєва. - Тому свою лінійку напоїв ми розробляли згідно сучасних тенденцій європейського ринку - законодавця моди в галузі напоїв".

"Орлан" вже має у своєму асортименті напої з додаванням вітамінної групи АСЕ. У нових же напоях використовуватимуть також вітаміни групи Б. Цікавим напрямком став напій "Са-Гуанабана-Банана" - з додаванням лактату кальцію. "Надзвичайно оригінальний смаковий дует - розповідає Ірина Лебедєва, - поєднав у собі свіжість екзотичного фрукту гуанабани та корисні властивості відомого "фрукта інтелекту" - банана. Сподіваюсь, незвичайне поєднання смаків у цьому збагаченому кальцієм напої буде до вподоби дітям".

Всі напої нової серії мають яскраво виражені кольори, що вдалося досягти за рахунок природних кольорів соків фруктів, які входять до їхнього складу. Наприклад, сицилійський апельсин червоного кольору ("ВЕ-Ацерола-Оранжана"), манго - оранжевого. Червоний колір напою "Гуанабана-Банана" надає полуниця португальська, а зелений "Лайму-Даміани" досягається за рахунок зеленої шкірки лайму.
По материалам пресс-релиза концерна "Орлан".

Читайте також