Украинские музыканты приняли участие в шоу лучших военных оркестров мира в городе на Неве

11.06.2003, 16:12

Военные музыканты оркестра штаба Северного оперативного командования Сухопутных войск Вооруженных Сил Украины стали победителями 8-го Международного фестиваля, который проходил в Санкт-Петербурге в дни празднования 300-летия города. (укр.)

З дипломом переможця та цінними подарунками повернувся із Санкт-Петербургу до Чернігова колектив 7-го військового оркестру штабу Північного оперативного командування Сухопутних військ ЗС України.

Музиканти відомого українського військового колективу брали участь у шоу кращих військових оркестрів світу, що відбулося у рамках 8-го Міжнародного фестивалю, який став частиною заходів святкування 300-річчя Санкт-Петербургу. За музичним дійством військових музикантів спостерігали Президенти 45 країн світу, і зокрема, Російської Федерації, України та США.

Перше місце українські військові музиканти поділили зі швейцарцями. Друге місце посіли військові музиканти з Голландії, Швеції та Великої Британії, а фіни і білоруси були третіми. Музичний марафон військових оркестрів визначив основу конкурсної програми і складався з трьох елементів. Це виступ з сольною концертною програмою, участь у татто (у перекладі з фінської - шоу) та марш-парад по Невському проспекту Санкт-Петербургу.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також