В октябре авиакомпания "АероСвіт" возобновит авиасообщение с Таиландом

03.07.2003, 18:23

4 июля состоится подписание меморандума, который предусматривает развитие авиасообщения между Украиной и Таиландом. (укр.)

Документ у присутності керівництва Міністерств та авіаційних відомств України і Таїланду підпишуть менеджери провідних авіакомпаній двох країн - "АероСвіт - Українські авіалінії" і Тайські міжнародні авіалінії (Thai International Airways).

Керівники авіакомпаній мають намір оголосити про підготовку угоди щодо спільної експлуатації повітряної лінії Київ-Бангкок. Завдяки угоді "АероСвіт" зможе залучити до продажу перевезень на свої рейси широку мережу представництв Тайських міжнародних авіаліній у Південно-Східній Азії і Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Авіакомпанії також планують укласти нову спеціальну тарифну угоду, що дозволить "АероСвітові" продавати перевезення на польоти через столицю Таїланду далі - у 15 країн регіону (близько 20 повітряних напрямків), включаючи Індонезію (Джакарта), Китай (Гонконг), Австралію (Сідней, Мельбурн), Сінгапур, В'єтнам (Ханой, Хошимін), Філіппіни (Манила), Японію (Токіо, Осака) та Республіку Корея (Сеул).

Авіакомпанія "АероСвіт - Українські авіалінії" розпочала регулярні безпосадкові польоти між Києвом і Бангкоком 4 листопада 2002 року. До кінця квітня 2003 року компанія перевезла на цьому маршруті (в обох напрямках) близько 15 тисяч пасажирів.

З початку травня "АероСвіт" тимчасово призупинив рейси до столиці Таїланду у зв'язку із загальною тенденцією скорочення пасажиропотоків на маршрутах до Південно-Східної Азії.

Компанія планує поновити регулярне авіасполучення між Україною і Таїландом з 6 жовтня поточного року.
По материалам пресс-релиза Авиакомпании "АероСвіт".

Читайте також