Украинские мастера исскуств представят нашу страну на фестивалях во Франции и Италии

04.07.2003, 13:07

Музыканты Образцово-показательного оркестра Вооруженных Сил Украины и танцоры Ансамбля песни и танца имени Павла Вирского представят Украину на международных фестивалях военных оркестров во Франции и Италии. (укр.)

5-6 липня у французькому місті Альбервіль проходитиме 28-й Міжнародний музичний фестиваль військових оркестрів.

У фестивалі візьмуть участь 8 військових музичних колективів з країн Європи та США. Нашу державу на цьому святі духової музики представлятиме Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України та танцювальна група Ансамблю пісні і танцю імені Павла Вірського.

Для виступів на фестивалі наші військові музики підготували півторагодинні програми, які включають композиції з українських народних пісень та козацькі марші. А танцювальна група продемонструє свою майстерність у виконанні національних народних танців.

Програмою фестивалю також передбачається марш-паради оркестрів по вулицях міста, плац-концерти, виступи музичних колективів на концертних майданчиках, шоу-дефіле тощо.

По завершенні фестивалю у Альбервілі українські творчі колективи вирушать до італійського міста Модена, де також візьмуть участь у міжнародному фестивалі військових оркестрів, який проходитиме там з 7 по 12 липня.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також