Восточно-промышленный банк начинает размещение своих облигаций

11.08.2003, 12:44

Как сообщил начальник управления ценных бумаг и маркетинга Восточно-промышленного банка Бугай Андрей, Общество с ограниченной ответственностью "Восточно-промышленный коммерческий банк" (г.Луганск) начинает размещение собственных облигаций первого выпуска. (укр.)

Процентні облігації з щоквартальною виплатою доходу. Процентна ставка - 17% річних.

Випуск зареєстрований Державною комісією з цінних паперів і фондового ринку 5 серпня 2003 року. Загальний обсяг емісії - 4 000 000 грн.

Власники облігацій будуть застраховані за рахунок Східно-промислового банку від збитку внаслідок невиконання зобов'язань щодо погашення облігацій у разі неплатоспроможності Банку та прийняття рішення про його ліквідацію за будь-чиєю ініціативою. Страховий агент: ЗАТ Страхова компанія "АРМА" (м.Київ).

Термін первинного розміщення облігацій - з 26.08.2003 по 26.09.2003. Як повідомив А.Бугай, сума облігаційної позики буде спрямована в повному обсязі на кредитні програми Банку у регіоні.

Інформація про фінансову діяльність Банку та про випуск облігацій розміщена на Інтернет-сайті Східно-промислового банку - http://www.vpbank.com.ua.

Читайте також