Украина дополнительно выпустит облигаций внешнего займа на $200 млн.

30.09.2003, 11:43

29 сентября 2003 года Украина огласила о дополнительном выпуске облигаций внешнего государственного займа 2003 года, деноминированных в долларах США, на сумму $200 млн. (укр.)

Номінальна ставка становить 7,65 %.

Ціна розміщення становить 100 % від номінальної вартості.

Лід-менеджерами трансакції виступили Dresdner Bank AG London Branch, J.P. Morgan Europe Limited та UBS Limited.

Це не є пропозицією про продаж цінних паперів в Сполучених Штатах. Облігації не можуть пропонуватись або продаватись в Сполучених Штатах за відсутності реєстрації за Законом Сполучених Штатів про Цінні Папери 1933 року, зі змінами або за відсутності звільнення від вимог реєстрації за цим законом. Будь-яка відкрита пропозиція цінних паперів, що має бути зроблена в Сполучених Штатах, буде зроблена за допомогою проспекту, який можна отримати від емітента та який буде містити детальну інформацію про емітента.

Не відбуватиметься будь-який продаж цих цінних паперів в будь-якій юрисдикції в якій така пропозиція, схилення або продаж буде незаконним до реєстрації або кваліфікації згідно з законами про цінні папери такої юрисдикції.

Будь-яка інша інформація про оголошену угоду не може бути оприлюднена Міністерством фінансів України до моменту офіційного завершення операції. Це пояснюється існуючими обмеженнями щодо інформаційного супроводу фондових операцій згідно із Правилом 144А.
По материалам Управления взаимодействия с общественностью и СМИ Министерства финансов Украины.

Читайте також