Дан старт Году Польши в Украине

28.01.2004, 11:10

Президент Украины Леонид Кучма подписал указ о проведении в 2004 году в Украине Года Польши. (укр.)

Цей документ видано з метою поглиблення стратегічного партнерства, зміцнення зв'язків між Україною і Республікою Польща в економічній і гуманітарній сферах та на виконання домовленостей, досягнутих під час зустрічей на вищому рівні між Президентами України і Республіки Польща.

Глава української держави постановив провести в 2004 році Рік Республіки Польща в Україні.

Згідно з документом, утворено Організаційний комітет з підготовки та проведення Року Республіки Польща в Україні і затверджено його персональний склад.

Президент України призначив головою Організаційного комітету Дмитра Табачника - віце-прем'єр-міністра України.

Кабінет Міністрів України, Організаційний комітет мають розробити та погодити в місячний строк із польською стороною план заходів з проведення Року Республіки Польща в Україні.

Уряду, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям доручено забезпечити реалізацію заходів з проведення Року Республіки Польща в Україні та в установленому порядку вирішити питання щодо їх фінансування.

Леонід Кучма зобов'язав Державний комітет телебачення і радіомовлення України організувати широке висвітлення в засобах масової інформації заходів з проведення Року Республіки Польща в Україні.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також