В Луганске в результате взрыва жилого дома погибло три человека

22.10.2004, 11:26

Количество жертв взорвавшегося дома в Луганске достигло трех человек. (укр.)

Протягом доби у м. Луганськ, вул. Садова, 2, продовжувалися пошуково-рятувальні роботи та розбір зруйнованих конструкцій другого, третього, четвертого та п'ятого поверхів п'ятиповерхового панельного житлового будинку, де об 11 год. 58 хв. 21 жовтня стався вибух побутового газу без послідуючого горіння. Вибухом було зруйновано перекриття та стіни п'яти поверхів першого під'їзду будинку, чим знищено 15 квартир торцевої частини будівлі та пошкоджено 15 квартир під'їзду суміжного із зруйнованим.

Станом на 7 год. 22 жовтня внаслідок вибуху постраждало 10 осіб (у тому числі 1 дитина), з яких 7 постраждалих з травмами різних ступенів важкості госпіталізовано до лікарень м. Луганськ. О 16 год. 21 жовтня внаслідок отриманих травм одна з постраждалих померла у лікарні. О 1 год. 30 хв. 22 жовтня рятувальниками з під завалів вилучені тіла ще 2 загиблих осіб, в тому числі дитини (1992 р.н.). Продовжуються розбирання зруйнованих конструкцій будинку та пошуки людей, які ймовірно знаходяться під завалами.

Мешканців 30 зруйнованих та пошкоджених квартир (64 особи) евакуйовано та тимчасово розміщено у лікарні с. Ювілейне, організовано пункт харчування гарячою їжею. Працює штаб з ліквідації наслідків НС.

До пошуково-рятувальних робіт та розбору завалів залучено 357 чоловік та 16 од. техніки, в тому числі від МНС - 157 чоловік та 9 од. техніки.

Координацію робіт здійснює оперативна група Головного управління МНС України у Луганській області.
Инф. МЧС Украины.

Читайте також