"Укрсоцбанк" презентовал свой первый Центр финансовых услуг

17.11.2004, 12:05

12 ноября в г. Харьков АКБ "Укрсоцбанк" открыл первый в своей системе Центр финансовых услуг. (укр.)

Як зазначив на церемонії відкриття заступник голови правління АКБ "Укрсоцбанк" Андрій Зюк, головна особливість новоствореного відділення АКБ "Укрсоцбанк" сконцентрована у його назві - Центр фінансових послуг. Це розширена універсальність сервісів: клієнти АКБ "Укрсоцбанк" на території цього відділення відтепер зможуть одержати як вичерпний перелік власне банківських, так і нотаріальних, страхових та ріелторських послуг. Тут також можна оформити туристичну путівку і придбати авіаквитки.

Центр розташований у новозбудованому комфортабельному приміщенні. Висококваліфікований персонал, сучасне банківське обладнання і засоби комунікації покликані повною мірою забезпечити оперативне здійснення фінансових операцій та одержання клієнтами Центру послуг на якісно новому рівні.

Як зазначив А. Зюк, ще один аналогічний центр запланований до відкриття наприкінці поточного року у м. Донецьку, а на початку 2005 року передбачається створити два подібні центри у столиці України.

В урочистостях з нагоди відкриття Центру фінансових послуг АКБ "Укрсоцбанк" взяли участь керівники Харківської обласної філії АКБ "Укрсоцбанк", представники органів місцевої влади, реґіонального Управління Національного банку України, підприємств і організацій м. Харкова.

Завершуючи, заступник голови правління АКБ "Укрсоцбанк" підсумував, що з урахуванням перспектив ринку і досвіду функціонування Центру буде здійснюватись подальший розвиток цього напрямку у системі банку.

На сьогоднішній день АКБ "Укрсоцбанк" представлений в реґіоні Харківською обласною філією і 33 відділеннями.

АКБ "Укрсоцбанк", заснований у вересні 1990 року, входить до групи найбільших банків України. Чисті активи АКБ "Укрсоцбанк" на 1 листопада 2004 року становили 6036247 тис. грн. Капітал Банку на 01.11.2004 дорівнював 616312 тис. грн. Кредитний портфель склав на 01.11.2004 3999601 тис. грн. Кошти на рахунках приватних клієнтів АКБ "Укрсоцбанк" на 1 листопада 2004 року - 2340428 тис. грн. Поточний результат діяльності АКБ "Укрсоцбанк" становить на 1 листопада 2004 року 69335 тис. грн. Філіальна мережа Банку нараховує понад 500 операційних точок.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також