Кредитный портфель физических лиц в "Укрсоцбанке" превысил 1 млрд. грн.

24.11.2004, 11:58

Объем кредитов, выданных АКБ "Укрсоцбанк" физическим лицам, на 22 ноября 2004 года составил 1,004 млрд. грн. Темпы прироста этого показателя с начала года превышают 75%. (укр.)

АКБ "Укрсоцбанк" надає кредитні послуги приватним особам на придбання автомобілів, житла, товарів тривалого використання, ремонт, реконструкцію та добудову житла, а також на споживчі цілі під заставу нерухомого майна строком до 5 років. Процентні ставки за такими кредитами варіюються від 13% в іноземній валюті та від 18% - у гривні.

Банк також кредитує придбання автомобілів, які були у використанні і реалізуються через автосалони, ремонт  авто, стоматологічні послуги, купівлю туристичних путівок і навчання.

Нещодавно АКБ "Укрсоцбанк" впровадив нову послугу - кредитування на сплату страхових платежів та оформлення автотранспорту. Відповідно до умов цієї послуги, позичальник, який одержує кредит на авто, може також отримати кредит на сплату страховки. Кошти на її сплату надаються щорічно у вигляді відновлювальної  кредитної лінії, яка закривається разом із завершенням строку дії кредитного договору. Розмір кожного траншу кредитної лінії дорівнює розміру щорічного страхового платежу.

Погашати транш можна рівними частками протягом одного року, після чого позичальник одержує наступний транш кредиту для здійснення сплати чергового страхового платежу.

Крім того, позичальнику може надаватись кредит (у разовому порядку) на оформлення автотранспортного засобу.

АКБ "Укрсоцбанк", заснований у вересні 1990 року, входить до групи найбільших банків України. Чисті активи АКБ "Укрсоцбанк" на 1 листопада 2004 року становили 6,036 млрд. грн. Капітал банку на 01.11.2004 дорівнював 616,3 млн. грн. Кредитний портфель склав на 01.11.2004 3,9 млрд. грн. Кошти на рахунках приватних клієнтів АКБ "Укрсоцбанк" на 1 листопада 2004 року - 2,3 млрд. грн. Поточний результат діяльності АКБ "Укрсоцбанк" становить на 1 листопада 2004 року 69,3 млн. грн. Філіальна мережа банку нараховує понад 500 операційних точок.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також