"Укрсоцбанк" получил эквайриновую лицензию VISA International

09.11.2004, 13:04

АКБ "Укрсоцбанк" получил лицензию VISA International, которая предоставляет ему право осуществлять эквайринэ по торговым операциям. (укр.)

Цим самим банк здійснив потужний крок до посилення своєї присутності на українському картковому ринку.

Еквайринґ - це специфічна діяльність банку щодо проведення розрахунків з торговельними організаціями, які є його клієнтами, за операціями із застосуванням спеціальних платіжних засобів, і виконання операцій з видачі грошей у готівковій формі держателям банківських платіжних карток.

Одержання зазначеної ліцензії сприятиме розвиткові сфери обслуговування платіжних карток в Україні та дозволить АКБ "Укрсоцбанк" запропонувати всім зацікавленим підприємствам торгівлі та сервісу можливість приймати до сплати своїх товарів та послуг міжнародні платіжні картки VISA.

Для можливості приймання підприємствами торгівлі платіжних карток АКБ "Укрсоцбанк" має змогу забезпечити своїх клієнтів усім необхідним обладнанням, а також навчити персонал працювати на ньому.

Зрозуміло, що якість обслуговування та оперативність проходження платежів головним чином пов'язані з ціною послуги. Комісія АКБ "Укрсоцбанк" за надання послуги підприємствам торгівлі є конкурентноспроможною на ринку.

АКБ "Укрсоцбанк" гарантує своєчасне і надійне проведення розрахунків з торговельними організаціями за операції з платіжними картками.

У розпорядженні банку - власний процесинговий центр, а наявність системи цілодобової підтримки клієнтів забезпечує надання допомоги і консультацій з будь-яких питань у будь-який час.

АКБ "Укрсоцбанк" є Принциповим членом VISA International та MasterCard International.

Загальна емісія міжнародних платіжних карток VISA Int. і MasterCard Int. в АКБ "Укрсоцбанк" на 1 жовтня 2004 року становить 616580 шт. Кількість POS-терміналів - 481 шт. Банкоматів - 241 шт.

АКБ "Укрсоцбанк", заснований у вересні 1990 року, входить до групи найбільших банків України. Чисті активи АКБ "Укрсоцбанк" на 1 жовтня 2004 року становили 6276215 тис. грн. Капітал банку на кінець ІІІ-го кварталу поточного року дорівнював 603922 тис. грн. Кредитний портфель склав на 01.10.2004 3883156 тис. грн. Кошти на рахунках приватних клієнтів АКБ "Укрсоцбанк" на кінець ІІІ-го кварталу 2004 року - 2329410 тис. грн. За підсумками 9-ти місяців поточного року фінансовий результат АКБ "Укрсоцбанк" становить 56939 тис. грн. Філіальна мережа банку на 01.10.2004 нараховує 503 операційні точки.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також