В Сьерра-Леоне в ДТП погиб украинский солдат

07.12.2004, 15:05

В результате ДТП, которое произошло в Сьерра-Леоне, погиб военнослужащий украинского миротворческого контингента Миссии ООН в этой стране старший прапорщик Анатолий Дегтяр. (укр.)

6 грудня о 16.50 за київським часом під час виконання службового завдання загинув військовослужбовець українського миротворчого контингенту Місії ООН у Сьєрра-Леоне інструктор з водіння танків та бронемашин навчального взводу 4-го окремого ремонтно-відновлювального батальйону ЗС України старший прапорщик Дегтяр Анатолій Васильович.

Трагедія сталася в 110 кілометрах від базового табору українських миротворців, який розташовано у місті Хейстінгс, під час перевезення на паливозаправнику дизельного пального для миротворчого контингенту з Гани. Долаючи складний відрізок дороги, який розмила злива, автомобіль зсунувся вправо і перекинувся.

В сім'ї загиблого старшого прапорщика Анатолія Дегтяра залишилися дружина та двоє дорослих синів. У складі миротворчої місії у Сьєрра-Леоне перебував вдруге.

Керівництво Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України висловлюють співчуття рідним та близьким загиблого.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также