Компания ВОЛЯ начала трансляцию Всемирной службы "Украинское телевидение и радиовещание"

16.04.2004, 11:29

Компания ВОЛЯ с 10 апреля начала трансляцию государственного телерадиоканала "Украинское телевидение и радиовещание" в полном социальном пакете кабельного аналогового вещания. (укр.)

"Українське телебачення і радіомовлення" (УТР) - перша національна телерадіокомпанія, що здійснює мовлення через супутник більш як на сімдесят країн світу. Телерадіокомпанія створена для забезпечення повноправного приєднання України до світового інформаційного простору.

Супутниковий канал УТР позиціонує себе, як український "дискавері", і розповідає, насамперед, про цікаві історичні, культурні, природні інші явища, що відбуваються в житті України.

Окрім того, УТР, на договірній основі, транслює програми інших телерадіокомпаній, які, не суперечачи концепції мовлення УТР, показують життя українців за кордоном, а також життя народів і держав, які допомагають Україні наближатися до європейських стандартів.

Підприємства компанії ВОЛЯ надають послуги кабельного телебачення Воля Преміум ТВ, високошвидкісного доступу до Інтернету Воля Бродбенд, надає послуги собитійного маркетингу, надають ПР-послуги, займаються видавничою діяльністю.
По материалам пресс-релиза компании ВОЛЯ.

Читайте також