Сюрпризы от "Дачия Солезна"

27.04.2004, 11:43

Филиал "Дунай-Транс" корпорации "Укравто", официальный дистрибьютор автомобиля "Дачия" в Украине, предлагает всем покупателям автомобиля "Солезна" с 1 апреля по 13 мая получить бесплатный сертификат от сети магазинов "Монарх" на сумму 200 гривен каждый во время "Столичного Автошоу", которое проводится корпорацией "Укравто" 14-16 мая. (укр.)

Крім цього, всі корпоративні клієнти компанії, які придбали "Дачію" протягом 2002-2004 років, потенційні корпоративні клієнти, хто прийде на цю подію за фірмовим запрошенням від "Дунай-Транса", а також всі, хто придбає "Дачія Соленза" безпосередньо під час "Столичного Автошоу" отримають сертифікати на взуття "Монарх".

Всіх, хто завітає до стенду "Дачія" філії "Дунай-Транс" чекають наступні пропозиції та сюрпризи:

- сертифікати покупцям "Дачія Соленза" під час "Столичного Автошоу" (у офіційного дилера "ТДЦ-Авто") на 2 роки гарантії або 60 000 км пробігу;

- розиграш вечері на двох у французькому ресторані серед покупців "Дачія Соленза";

- дегустація французьких вин та сирів;

- тест-драйв всіх моделей автомобілів;

- сувеніри для всіх учасників анкетування;

- привабливі призи для учасників вікторини "Хто краще знає "Дачію";

- подарунки для всіх дітей - відвідувачів стенду "Дачія".

"Дунай-Транс" пропонує можливість всім відвідувачам та покупцям стенду більш детально ознайомитися з умовами кредитування від "Укрсоцбанку": вигідні умови кредитування розповсюджуються на покупку "Солензи" у кредит з 1 квітня по 31 травня 2004 року і дозволяють заощадити кошти на літній відпочинок за рахунок відстрочки виплати кредиту у найближчий квартал.

"Столичне Автошоу", організатором якого виступила "Українська Автомобільна Корпорація", проходитиме у м. Києві на Столичному шосе, 90, з 14 по 16 травня 2004 року. Для зручності та комфорту гостей цієї події в ці дні з 9.30 до 17.30 кожні 15 хвилин від станцій метро "Либідська" та "Видубичі" будуть від'їжджати комфортабельні автобуси, що доставлять всіх бажаючих на перше свято для українських автомобілістів.

З червня 2003 року філія "Дунай-Транс" здійснює продаж автомобіля "Дачія Соленза". Серед багатьох претендентів автомобіль "ДАЧІЯ Соленза" став переможцем конкурсу "Автомобіль року" і отримав приз у номінації "Краще співвідношення ціна/якість", яке цілком відповідає перевагам цієї марки.
По материалам пресс-релиза филила "Дунай-Транс" корпорации "Укравто".

Читайте також