Жерар Депардье и "Киевстар"

17.05.2004, 15:58

Новый рекламный ролик компании "Киевстар" - первый в Украине с участием мировой кинозвезды. (укр.)

У житті є чимало речей, які роз'єднують людей - кордони, культурні відмінності, мовні бар'єри... Але існують такі, які об'єднують. Одна з них - мобільний зв'язок, що здатний миттєво з'єднати людей, які знаходяться у різних куточках не лише міста або країни, але й усього світу.

У цьому полягає основна думка нового ролику, який днями представив провідний національного мобільного оператора України.

Залучення відомої особистості до реклами - цей прийом дуже широко використовується як у світовому, так і у вітчизняному маркетингу. Але відмінністю нового рекламного продукту "Київстар" стало запрошення до участі всесвітньо відомої кінозірки, французького актора театру та кіно Жерара Депардье.

"Як правило, національні компанії не запрошують до участі у своїх рекламних продуктах іноземних зірок світового рівня, - зазначила Елеонора ДУКОВА, начальник відділу управління торговими марками компанії "Київстар". - Власне в Україні, наскільки мені відомо, подібне відбулося вперше. Нашим головним завданням було створити романтичну історію, що ілюструє те, як мобільний зв'язок допомагає людям налагоджувати спілкування, навіть якщо вони розмовляють різними мовами. І звичайно, для участі у такому ролику годі було б й бажати кращої та романтичнішої кандидатури, ніж улюбленець жінок всього світу французький актор Жерар Депардьє".

Читайте також