Банк "Мрия" открыл филиал в Черкассах

19.05.2004, 10:54

Официально зарегистрирован филиал акционерного коммерческого банка "Мрия" в Черкассах, который стал четырнадцатым филиалом банка за пределами Киева. (укр.)

Одним з головних напрямків роботи філії буде забезпечення банківського обслуговування регіональних підрозділів підприємств і фірм акціонерів, а також традиційних клієнтів банку. Наприклад, буде забезпечуватися обслуговування Черкаського автобусного заводу, який виробляє автобуси відомої торгової марки "Богдан". Черкаська філія передбачає залучати клієнтів усіх форм власності різноманітних галузей економіки регіону, зокрема агропромислового комплексу. АКБ "Мрія" традиційно активно надає кредитну підтримку та забезпечує банківське обслуговування сільського господарства та підприємств переробної промисловості. Так, минулого року банк приймав участь в реалізації Державної програми проведення весняно-польових робіт та збору врожаю у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України N 923 від 19.06.2003 р. Сільськогосподарським товаровиробникам Київської, Вінницької, Чернігівської, Житомирської, Львівської областей та Криму було надано кредитів на загальну суму 41,5 млн. грн.

Створення філії АКБ "Мрія" в Черкасах є втіленням програми розвитку банку. Програма спрямована на формування філіальної мережі установ у всіх регіонах України, де виникає потреба надання послуг банком. В минулому 2003 році розпочали роботу 4 нові філії банку в Харкові, Одесі, Івано-Франківську та Тернополі, а також 17 безбалансових відділень в різних регіонах України.

Внесок філій в результати роботи банку дещо збільшився. Так, в минулому році відповідна частка прибутку, що припадає на філії, зросла до 49%. На філії припадає 41% загального кредитно-інвестиційного портфеля.

Штатна чисельність персоналу АКБ "Мрія" перевищила тисячу співробітників. У філіях працюють три чверті від загальної кількості співробітників.

У поточному році активно створюються нові філії та відділення в різних регіонах України. Найближчим часом очікується відкриття підрозділів АКБ "Мрія" в Рівному, Миколаєві, Хмельницькому, Ужгороді.

Довідка: за станом на 1 травня 2004 р. валюта балансу АКБ "Мрія" сягнула 1,004 млн. грн., чисті активи - 886,43 млн. грн., регулятивний капітал - 112,8 млн. грн., кошти до запитання - 138,99 млн. грн., депозити фізичних осіб - 302,12 млн. грн., депозити юридичних осіб - 159,14 млн. грн.

Консолідований фінансовий результат АКБ "Мрія" з початку року за станом на 1 травня - 10,15 млн. грн.
По материалам пресс-релиза АКБ "Мрия".

Читайте також