Братьев Кличко наградили правительственными грамотами

25.05.2004, 10:48

24 мая Премьер-министр Виктор Янукович встретился с известными украинскими спортсменам Виталием и Владимиром Кличко и вручил им почетные грамоты Кабинета Министров Украины и памятные знаки. (укр.)

В ході двогодинної розмови Віктор Янукович та брати Кличко обговорили питання розвитку спорту в Україні та підготовки національної олімпійської збірної до Ігор в Афінах. Крім того, предметом розмови був розвиток дитячого та юнацького спорту та безпосередньо професійна діяльність Кличків. Прем'єр-міністр, зокрема, цікавився планами братів Кличків.

"Я зворушений тим, що наші успіхи за кордоном не проходять поза увагою на нашій Батьківщині", - підкреслив Віталій Кличко, подякувавши прем'єр-міністрові Віктору Януковичу за постійну підтримку і допомогу. "Величезне спасибі за увагу до нас і за те, що ви робите для всього українського спорту", - зазначив Віталій Кличко.

Двогодинна розмова прем'єр-міністра з зірками світового боксу була теплою і неофіційною. "Ми просто говорили про життя і про те, що можна зробити для того, аби для громадян України воно стало легшим. Ми розмовляли про необхідність підвищення міжнародного авторитету нашої держави. Врешті-решт ми просто говорили про спорт як можуть говорити між собою спортсмени, як можуть говорити спортсмени з президентом Національного Олімпійського комітету", - сказав Віталій Кличко після закінчення зустрічі.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також