1 июня - День защиты детей

01.06.2004, 12:22

Президент Украины Леонид Кучма поздравил соотечественников с Днем защиты детей. (укр.)

Шановні співвітчизники! Дорогі діти!
Сердечно вітаю вас із Днем захисту дітей.

Поздоровляючи наших юних громадян, ми щиро бажаємо їм мирного неба і світлої життєвої дороги, яка приведе до блискучих вершин успіху та суспільного визнання.

Ви зростаєте і набираєтеся сил разом із молодою незалежною Україною. Вам випало велике щастя - бути її ровесниками, жити на її квітучій землі. Ніколи не забувайте, звідки ви родом, пишайтеся своєю Батьківщиною, пам'ятайте імена тих, хто виборював її святу волю.

На вас, любі діти, ми покладаємо усі свої надії, з вами пов'язуємо найамбітніші плани, вам ввіряємо завтрашній день держави. Тож наполегливо навчайтеся, сміливо мисліть, шукайте своє покликання і не зраджуйте йому, шануйте нашу історію, любіть свою мову, поважайте батьків.

Ми, дорослі, зробимо усе можливе, щоб оточити вас увагою і турботою, зігріти родинним теплом, розвинути здібності і гідно оцінити ваші таланти.

Вірю, що ви знайдете своє місце у житті, впевнено й міцно візьмете в руки державний штурвал, утверджуючи у світі Україну як могутню європейську країну, гідну великого майбутнього.

Зичу вам міцного здоров'я і щасливої долі.
Зі святом, шановні батьки і дорогі діти!
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також