Во время президентских выборов в Украине будут находиться иностранные наблюдатели

03.06.2004, 11:05

Президент Украины Леонид Кучма подписал Распоряжение "Об обеспечении пребывания в Украине официальных наблюдателей от иностранных государств и международных организаций на выборах Президента Украины в 2004 году". (укр.)

Документ видано з метою забезпечення перебування в Україні офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій під час підготовки та проведення виборів Президента України у 2004 році.

Глава держави доручив Кабінету Міністрів України за участю Центральної виборчої комісії утворити у двотижневий строк міжвідомчу робочу групу зі сприяння діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав та міжнародних організацій, які прибудуть до України для спостереження за ходом виборчого процесу на виборах Президента України у 2004 році.

Кабінет Міністрів України, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, місцеві державні адміністрації мають всебічно сприяти офіційним спостерігачам від іноземних держав та міжнародних організацій у здійсненні ними повноважень, передбачених законодавством про вибори Президента України.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також