Леонид Кучма встретился с заместителем гендиректора ЮНЕСКО

31.07.2004, 13:28

Президент Украины Леонид Кучма провел в Крыму встречу с первым заместителем генерального директора ЮНЕСКО Марсио Барбозо. (укр.)

30 липня Президент України Леонід Кучма в рамках участі у IV Міжнародному фестивалі дитячої творчості "Змінимо життя на краще!" в Артеку зустрівся з першим заступником Генерального директора ЮНЕСКО Марсіо Барбозою.

На початку розмови Леонід Кучма привітав Марсіо Барбозу з його першим відвіданням України і висловив переконання у подальшому поглибленні та розвитку співпраці України з цією міжнародною організацією.

Глава держави подякував за патронат ЮНЕСКО у проведенні Міжнародного фестивалю дитячої творчості "Змінимо життя на краще!" в Артеку та висловився за активізацію співпраці на базі Міжнародного дитячого центру в рамках опрацювання молодіжної політики ЮНЕСКО.

Президент України та перший заступник Генерального директора ЮНЕСКО підкреслили велике значення розвитку творчості молоді у нинішньому світі. "Будемо сподіватися, що ідея фестивалю "Змінимо життя на краще!" через дитячі душі знайде прихильників у всьому світі, а дорослі тільки сприятимуть цьому", - сказав Леонід Кучма.

Своєю чергою Марсіо Барбоза висловив велике задоволення відвіданням України та Міжнародного дитячого центру "Артек". Він відзначив особисту роль Президента України та пані Людмили Кучми в підтримці талановитої молоді в Україні та розвитку молодіжної політики в нашій державі.

Леонід Кучма та Марсіо Барбоза оглянули реконструйований басейн табору "Озерний", їдальню, комп'ютерний центр, відбудовані житлові корпуси та пляжі табору "Морський". У таборі "Янтарний" Президент України та перший заступник Генерального директора ЮНЕСКО ознайомилися з умовами проживання дітей та поспілкувалися з ними.
По материалам официального сайта Президента Украины.

Читайте також