В Ираке погиб украинский миротворец

16.08.2004, 11:47

В результате разрыва радиоуправляемого фугаса в Ираке погиб командир взвода роты материального обеспечения 62-го отдельного механизированного батальона 6-й отдельной механизированной бригады Вооруженных Сил Украины капитан Юрий Иванов. (укр.)

15 серпня під час виконання службових обов'язків в Республіці Ірак загинув командир взводу роти матеріального забезпечення 62-го окремого механізованого батальйону 6-ї окремої механізованої бригади ЗС України капітан Юрій Іванов.

Трагедія сталася близько 8.00 за київським часом внаслідок розриву радіокерованого фугасу під час здійснення забору води для технічних потреб у одному з водоймищ недалеко від іракського міста Ес-Сувейра. Від отриманих важких поранень капітан Юрій Іванов помер на місці.

Капітан Іванов Юрій Вікторович, 1973 року народження, до відрядження у складі 6-ї омбр до Іраку службу проходив у м. Славута Хмельницької області. Одружений, виховував доньку.

За фактом загибелі Юрія Іванова розпочато розслідування.

Керівництво Міністерства оборони України та Генерального штабу Збройних Сил України висловлюють співчуття рідним та близьким загиблого капітана Юрія Іванова.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також