Состоялась торжественная церемония открытия Сорочинской ярмарки

19.08.2004, 17:23

Премьер-министр Украины Виктор Янукович, который находится с двухдневной рабочей поездкой в Полтавской области, принял участие в торжественной церемонии открытия Национальной Сорочинской ярмарки. (укр.)

В своєму виступі керівник уряду зазначив, що сьогодні це вже сучасний ярмарок, на якому представлена найрізноманітніша продукція, та й у людей зовсім інший, ніж у минулі роки, настрій. "Хочеться побажати, щоб талановитий український народ завжди збирався на такі свята, як жнива, ярмарки заради нашого спільного майбутнього", - зазначив прем'єр-міністр.

При цьому Віктор Янукович зауважив, що вже бував на Сорочинському ярмарку в 1977-1978 роках. Але, за його словами, це був зовсім інший ярмарок. "Були складні часи, коли народу було не до ярмарків, а сьогодні товаровиробники зібралися на це свято в день Спаса, і дуже добре, коли люди приходять подивитися і показати, що зібрали під час жнив", - зазначив глава уряду. Прем'єр-міністр наголосив, що цей ярмарок проходить напередодні Дня незалежності України і побажав усім громадянам України миру та злагоди.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також