Укрэксимбанк получил награду от банка JP Мorgan Chase

26.08.2004, 12:31

Укрэксимбанк четвертый раз подряд получил награду от банка JP Мorgan Chase за качество расчетов в долларах США. (укр.)

Один із грандів світового банківсько-фінансового сектора - банк "Джей Пі Морган Чейз" (м. Нью-Йорк, США) вчетверте поспіль (цього разу за результатами 2003 року) визнав ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" одним з найкращих серед своїх банків-кореспондентів по всьому світу за якістю розрахунків у доларах США. Укрексімбанк було обрано переможцем на основі статистичного аналізу потоків, здійснених більш ніж 6000 банками-кореспондентами "Джей Пі Морган Чейз".

Присудження нагороди "Визнання якості", без сумніву, підкреслює високий міжнародний авторитет ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України".

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, що входить до групи найбільших системних банків України та має філії і представництва в обласних центрах та великих індустріальних містах України.

Бездоганна міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками.
По материалам пресс-релиза Укрэксимбанка.

Читайте також