В Житомире в результате ДТП пострадали 13 человек

17.09.2004, 11:30

В результате ДТП в Житомире 13 человек с травмами разной степени тяжести доставлены в больницы города. (укр.)

Чергове повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло о 5 годині 54 хвилини 16 вересня до Головного управління МНС України в Житомирській області від диспетчера станції швидкої допомоги.

Маршрутний мікроавтобус (Хмельницький - Київ) з 20 пасажирами в салоні, мешканцями м. Нетішина, рухаючись в напрямку центра м. Житомира врізався у стоячий з включеними габаритними вогнями вантажний автомобіль МАЗ.

Внаслідок зіткнення 13 пасажирів з травмами різної ступені важкості каретами швидкої допомоги доставлені до лікарень міста.

На місце пригоди терміново виїхало відділення спецтехніки 6-ї частини м. Житомира на АЗО-8. завдяки оперативним діям працівників аварійно-рятувального підрозділу за допомогою спеціального обладнання (гідравлічних ножиць, електрорізаків) через лобове скло мікроавтобуса врятовані і передані лікарям швидкої допомоги зажаті уламками автобуса 4 пасажири з відкритими переломами нижніх кінцівок, різаних ран голови та обличчя.

Особи постраждалих встановлюються.

В ході проведення попередньої перевірки встановлено, що автотранспортне підприємство м. Нітішин Хмельницької області найняло приватний мікроавтобус, який через Житомир о 3 годині ночі вирушив з м. Хмельницька до м. Києва.

За попередніми даними водій "Мерседесу" заснув за кермом, що і спричинило ДТП.
Инф. пресс-службы МЧС Украины.

Читайте також