Американские политконсультатнты признали избирательную компанию Ющенко лучшей в 2004 году

26.01.2005, 11:34

Американская ассоциация политических консультантов признала избирательную компанию политических сил во главе с новоизбранным Президентом Украины Виктором Ющенко лучшей в 2004 году. (укр.)

На урочистій церемонії, яка відбулась 22 січня ц. р. у Вашингтоні, представнику Посольства України в США був переданий пам'ятний знак на визнання, як зазначив віце-президент Асоціації У.Джонсон, "історичної перемоги народу України на президентських виборах 2004 року".

Іншим лауреатом ААПК в номінації "менеджер виборчої кампанії" став керівник виборчої кампанії Буш-Чейні-2004 і новий голова Національного республіканського комітету США К.Мелман.

Американська асоціація політичних консультантів заснована у 1969 році і об'єднує як республіканців, так і демократів - професіоналів у галузі виборчих технологій з усіх куточків Сполучених Штатів. Нині вона нараховує понад 1100 професійних політиків США, як республіканців, так і демократів. Щорічно члени асоціації визначають найкращу виборчу кампанію і найкращого менеджера виборчої кампанії року. Штаб квартира Асоціації знаходиться у Вашингтоні.
Инф. пресс-службы Министерства иностранных дел Украины.

Читайте також