Укрэксимбанк первым в Восточной Европе прошел очередную сертификацию системы Visa Int.

12.10.2005, 11:51

7 октября открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" первым среди банков стран Центральной и Восточной Европы (регион CEMEA) прошло сертификацию международной платежной системы Visa Int. на соответствие стандартам Common Core Definitions (CCD). (укр.)

Сертифікація проведена на системі WAY4 компанииії OpenWay.

Сертифікація за стандартом CCD, що прийнятий платіжними системами Visa Int. та MasterCard Int. у межах EMVCo, дозволить Укрексімбанку використовувати сумісні формати та технології обміну даними між смарт-картками міжнародних платіжних систем і процесинговою системою банку.

"Емісію мікропроцесорних смарт-карток міжнародної платіжної системи Visa Укрексімбанк розпочав у березні цього року і зараз для наших клієнтів ми пропонуємо повний спектр найбезпечніших на сьогодні смарт-карток - починаючи від найдоступніших Visa Electron, та закінчуючи елітними картками Visa Platinum. Чергова сертифікація має ще раз підтвердити орієнтацію Укрексімбанку на надання послуг за найновітнішими стандартами якості та безпеки", - наголосив заступник Голови Правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також