Проминвестбанк выпустил миллионную карточку MasterCard

13.10.2005, 11:25

Проминвестбанк объявил о выпуске миллионной карточки MasterCard. (укр.)

Банк розпочав емісію карток MasterCard і Maestro у 1998 році. З моменту старту проекту переваги карток з логотипами MasterCard, що випускаються Промінвестбанком, встигли оцінити більше мільйона держателів, що є свідченням того, що картки MasterCard Промінвестбанку є зручним і вигідним фінансовим інструментом як для банку, так і для його клієнтів.

Карткова інфраструктура Промінвестбанку нараховує близько 840 банкоматів і 740 пунктів видачі готівки. Послуги відкриття та обслуговування карткових продуктів надають більш, ніж 730 відділень банку.

Андрій Корольов, віце-президент MasterCard Europe, зазначив: "Для нас особливо цінним є те, що середні обороти по картках MasterCard, випущених Промінвестбанком, перевищують аналогічні середні показники по Україні, а за загальними оборотами по кредитних продуктах MasterCard, емітованих банком, Промінвестбанк займає перше місце. Це дозволяє нам вважати Промінвестбанк одним з лідерів ринку кредитних карток в Україні".

За словами Олександра Гука, члена правління Промінвестбанку, "мільйонна картка MasterCard, випущена Промінвестбанком, - це закономірний результат політики, що проводиться керівництвом банку, наочне свідчення довіри громадян України до нашого банку, до карткових продуктів системи MasterCard".

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.10.2005 активи банку становили 13,8 млрд. грн., кредитний портфель - 11,0 млрд. грн. Англійським журналом "The Banker" Промінвестбанк визнаний у 2003 і 2004 роках "Банком року в Україні".

MasterCard International - найбільша міжнародна платіжна система, яка пропонує широкий асортимент інноваційних послуг на підтримку кредитних, депозитних, електронних, міжфірменних та інших платіжних програм, що реалізуються її членами. MasterCard International керує програмами емісії цілого сімейства добре відомих брендів платіжних карток, що приймаються до оплати в усьому світі, таких як MasterCard", Maestro" та Cirrus", а також займається обслуговуванням фінансових установ, фізичних осіб та підприємств у більш ніж 210 країнах і регіонах світу. Удостоєна міжнародних нагород в галузі маркетингу та реклами, рекламна кампанія Priceless зараз проводиться в 105 країнах світу на 48 мовах, що дозволяє бренду MasterCard бути одним з найбільш широковідомих і добре впізнаних у світі.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також