"АэроСвит" в полтора раза увеличил перевозки между Украиной и ОАЭ

14.10.2005, 16:33

В октябре суммарные перевозки на маршруте авиакомпании "АэроСвит" Киев - Дубаи (Объединенные Арабские Эмираты) - Киев выросли в полтора раза по сравнению с сентябрем этого года. (укр.)

У зв'язку з різким зростанням попиту на перевезення до ОАЕ під час осінніх шкільних канікул, пасажирів до Дубаї з 21 по 28 жовтня доставлятимуть не тільки Боїнги 737, що традиційно експлуатуються на цій повітряній лінії, а й широкофюзеляжні літаки Боїнг 767.

Крім цього у жовтні авіакомпанія збільшила кількість рейсів до Дубаї з трьох до чотирьох на тиждень. Польоти зі столиці України тепер виконуються у понеділок, середу, п'ятницю та суботу.

Коефіцієнт зайнятості крісел на маршруті, не зважаючи на нещодавнє збільшення частоти польотів, залишається високим - 75%. Цьому, зокрема, сприяє залучення на рейс трансферних пасажирів, які продовжують свою подорож через Дубаї до інших країн Азії, Африки та до Австралії. "АероСвіт" у партнерстві з авіакомпанією Emirates Airline забезпечує доставку пасажирів із Києва у 40 напрямках, найпопулярнішими серед яких є Джакарта (Індонезія), Йоганнесбург (ПАР), Карачі (Пакистан), Куала Лумпур (Малайзія), Коломбо (Шрі-Ланка), Кувейт, Малє (Мальдівські острови), Ріяд (Саудівська Аравія) та Сінгапур.

Авіакомпанія "АероСвіт" опановує повітряну лінію Київ-Дубаї з вересня 2002 року, розпочавши із двох польотів щотижня. З того часу компанія поступово розвиває сполучення між Україною і Об'єднаними Арабськими Еміратами. Так, восени минулого року кількість рейсів "АероСвіту" за маршрутом Київ - Дубаї - Київ зросла до трьох, у жовтні 2005 року - до чотирьох на тиждень, а в листопаді наступного року, як очікується, збільшиться до п'яти. Восени 2007 року рейс, згідно з планами авіакомпанії, стане щоденним.

"АероСвіт - Українські авіалінії" виконує польоти до 25 країн світу. Компанія обслуговує найбільшу в Україні власну мережу, що нараховує 60 повітряних маршрутів - 10 внутрішніх і 50 міжнародних.

У розпорядженні "АероСвіту" - 12 повітряних суден, у тому числі 10 середньомагістральних літаків Боїнг 737 та 2 далекомагістральних лайнери Боїнг 767.
По материалам пресс-службы авиакомпании "АэроСвит - Украинские авиалинии".

Читайте також