Клиент Укрэксимбанка поедет на Олимпиаду в Италию

17.10.2005, 11:00

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" вместе с международной платежной системой Visa Int. начали проведение акции, главным призом которой станет посещение ХХ Зимних Олимпийских Игр, которые пройдут в феврале 2006 года в городе Турин в Италии. (укр.)

У межах акції будь-який клієнт Укрексімбанку, який до 31 грудня 2005 року розрахується карткою Visa у торговельно-сервісній мережі три та більше разів, візьме участь у захоплюючому розіграші призів:

- семиденної поїздки на Олімпіаду з відвідуванням спортивних змагань;

- вечері на двох в італійському ресторані "IL Патіо";

- зимових сувенірів з символікою Visa та Олімпіади.

Для участі у розіграші призів розмір кожної операції по картці має становити не менше 50 грн.

Для тих клієнтів, які не мають карток Visa, Укрексімбанк пропонує оформлення карток за найвигіднішими тарифами.

"Visa International вже 19 років є офіційним спонсором Олімпійських Ігор. Ми раді, що завдяки цьому партнерству ми можемо запропонувати нашим банкам-членам в різних країнах світу унікальні "Олімпійські" маркетингові програми, від яких виграють як самі банки, так і їх клієнти-власники карток Visa. Можливість виграти цінний приз, просто розрахувавшись карткою Visa, ще раз демонструє переваги карткових платежів над готівковим розрахунком", - відзначила Маліка Сагіндікова, менеджер з маркетингу Visa Int. у країнах СНД.

Розіграш призів буде проведено у січні 2006 року.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.

Visa - найбільша міжнародна платіжна система. Річний оборот по картках Visa перевищує 3 трильйони доларів США. Картки Visa обслуговуються більш ніж у 150 країнах світу. Visa відіграє ключову роль у впровадженні нових карткових продуктів і технологій в інтересах 21 тисячі фінансових установ-членів системи та їх клієнтів-власників карток Visa. Visa є лідером у галузі Інтернет-розрахунків і ініціює створення універсальної комерції - можливості здійснювати розрахунки в будь-який час, в будь-якому місці і за допомогою різних засобів зв'язку.

Visa є найбільшою платіжною системою в Україні. Visa стала першою міжнародною платіжною карткою, яка була емітована в Україні на початку 1990-х років. За даними на кінець березня 2005 року, українські банки-члени Visa випустили понад 8,4 мільйона карток Visa і Visa Electron. Річний оборот по картках Visa в країні сягає $5,1 мільярда, що є значним внеском у розвиток української економіки, а також показником росту довіри споживачів до карткових продуктів Visa як безпечного та зручного засобу розрахунків. В Україні картки Visa обслуговуються в 42200 торгових точках та більше 7900 банкоматах.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також