Выбор в пользу ЛуАЗа по сборке автомобилей Hyundai сделан правильно

17.10.2005, 12:07

Наладка конвейера под производства автомобилей ТМ Hyundai на Луцком автомобильном заводе, который входит в состав Корпорации "Богдан", проходит по запланированному графику. (укр.)

Джонг Вон Джанга (Jung, Jong Won), керівник делегації Hyundai Motor Company, зазначив, що він впевнений, що вибір на користь ЛуАЗу для складання автомобілів ТМ Hyundai було зроблено вірно. За його словами, на заводі працює команда фахівців, які можуть і вміють виконувати якісно свою роботу. Він у черговий раз наголосив, що ЛуАЗ має 50-ти річний досвід виробництва автомобілів.

Фахівці концерну Hyundai, що прибули для налагодження конвеєра на ЛуАЗ, відзначили, що немає відмінностей між автомобілями, які виробляються на підприємствах Hyundai Motor Company, і тими, що складаються на ЛуАЗі. "В обох випадках - це якісний продукт", - підкреслив Йоуг Мин Квон (Kwon,Yeoug Min), менеджер делегації.

Йоуг Мин Квон (Kwon,Yeoug Min): Ми приємно здивовані рівнем підготовки спеціалістів ЛуАЗу. Свою роботу вони знають досконало. Представник Hyundai Motor Company також відмітив той факт, що вже сьогодні не витрачається час на навчання працівників заводу. "Зараз ми вже просто спостерігаємо за роботою луцьких фахівців, при необхідності вносимо свої корективи", - підкреслив він.

Налагодження конвеєра під виробництво автомобілів ТМ Hyundai на потужностях ЛуАЗу розпочалося 10 жовтня поточного року.

Рішення Hyundai Motor Company розгорнути виробництво автомобілів у Луцьку обумовлено необхідністю забезпечити близькість до споживача, і покликано задовольнити постійно зростаючий попит на авто ТМ Hyundai.

Hyundai Motor Company має на меті до 2010 року увійти до п'ятірки світових автовиробників, в тому числі за рахунок розширення географії виробництва, передбаченої глобальною стратегією розвитку бренда.

Виробництво авто у Луцьку буде вестися повністю із фірмових комплектуючих, при контролі якості на усіх стадіях виробництва представниками концерну Hyundai.

Після оцінки технічних можливостей ЛуАЗу та аналізу якості виготовленої продукції концерн Hyundai спільно з офіційним дистриб'ютором марки "Хюндай Моторс Україна" прийняв рішення надати п'ятирічне гарантійне обслуговування на авто, виготовлених у Луцьку.
По материалам пресс-релиза Корпорации "Богдан".

Читайте також