Укрэксимбанк выбран обслуживающим банком для кредитования строительства аэровокзала

21.10.2005, 12:07

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины выбрано обслуживающим банком для реализации кредитного проекта строительства международного пассажирского и соответствующей инфраструктуры Государственного международного аэропорта "Борисполь". (укр.)

Кредитні кошти для фінансування зазначеного проекту у сумі 19 млрд. японських ієн надаються Японським банком міжнародного співробітництва в рамках програми Офіційної допомоги Розвитку Японії згідно з Угодою між Урядом України та Урядом Японії та Кредитною Угодою між Кабінетом Міністрів України та Японським банком міжнародного співробітництва, укладеними 29 березня 2005 року.

Партнером ВАТ "Укрексімбанк" з японської сторони по обслуговуванню розрахунків за кредитним проектом ДМА "Бориспіль" виступає один з провідних банків Японії The Bank of Tokyo-Mitsubishi, Ltd., з яким ВАТ "Укрексімбанк" у жовтні 2005 року укладено відповідну банківську угоду.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в областях та великих індустріальних містах країни.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також