Укрэксимбанк подписал Кредитное соглашение с японскими банками JBIC и ВТМ

17.11.2005, 11:28

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" подписало Кредитное соглашение с Японским Банком Международного сотрудничества (JBIC) и Банк оф Токио Митсубиси (ВТМ) с начальным лимитом $50 млн., который по соглашению сторон будет увеличиваться по мере его использования. (укр.)

Зазначена угода була опрацьована та укладена сторонами в рамках Меморандуму про Взаєморозуміння, підписаного між ВАТ "Укрексімбанк" та JBIC у м. Токіо 21.07.2005 під час офіційного візиту Президента України Віктора Ющенка до Японії.

Угода призначена для фінансування кредитних проектів, що передбачають імпорт з Японії в Україну з метою здійснення структурної перебудови вітчизняної економіки, модернізації, реконструкції та технічного переоснащення українських підприємств.

ВАТ "Укрексімбанк" на сьогодні - перший український банк, визнаний японською експортно-кредитною агенцією JBIC, що контролюється Урядом Японії, у ролі прямого позичальника та гаранта для здійснення трансакцій фінансування спільного бізнесу без надання державних гарантій українською стороною.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также