Председатель Верховной Рады Украины посетит с визитом Москву

05.12.2005, 13:13

6-7 декабря председатель Верховной Рады Украины Владимир Литвин будет находится с официальным визитом в Российской Федерации. (укр.)

Відповідно до програми візиту, у вівторок, 6 грудня, В. Литвин зустрінеться з головою Ради Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації Сергієм Мироновим. Передбачається, що В. Литвин і С. Миронов підпишуть Угоду про співробітництво між Верховною Радою України та Радою Федерації Федеральних Зборів Російської Федерації.

Цього ж дня також передбачені зустрічі голови Верховної Ради України з Першим заступником голови уряду Російської Федерації Дмитром Медвєдєвим, відвідання Інтелектуального центру фундаментальної бібліотеки Московського Державного Університету ім. М. Ломоносова.

У середу, 7 грудня, В. Литвин зустрінеться з Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Під час зустрічі з головою Державної Думи Федеральних Зборів Російської Федерації Борисом Гризловим В. Литвин і Б. Гризлов підпишуть Угоду про співробітництво між Верховною Радою України та Державною Думою Федеральних Зборів Російської Федерації.

Планується, що В. Литвин також зустрінеться з Патріархом Московським і Всія Русі Алексієм ІІ, відвідає Культурний Центр України у м. Москва, покладе квіти до Могили Невідомого солдата та до пам'ятника Т. Г. Шевченка, зустрінеться з керівництвом Державного інформаційного агентства ІТАР-ТАРС та дасть прес-конференцію для представників ЗМІ.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також