Клиенты "Укрсоцбанк" осуществляют платежы, не вставая с места

21.02.2005, 11:14

Держатели платежных карточек АКБ "Укрсоцбанк" с помощью "Межбанковской системы электронной доставки и уплаты счетов "Portmone.com" могут оплачивать счета через сеть Интернет. (укр.)

Днями виповнюється перша річниця активної співпраці АКБ "Укрсоцбанк" з ТОВ "Portmone.com", завдяки якій держателі всіх типів банківських платіжних карток міжнародних платіжних систем (БПК МПС) VISA International і MasterCard International АКБ "Укрсоцбанк" можуть у режимі віддаленого доступу одержувати рахунки та здійснювати різноманітні платежі.

Для здійснення платежів через Portmone.com клієнту достатньо мати доступ до мережі Інтернет та БПК АКБ "Укрсоцбанк".

Завдяки привабливим характеристикам, ця послуга інтернет-платежів за короткий час набула досить широкої популярності серед клієнтів Банку.

По-перше, клієнт, де б він не перебував - вдома, на роботі чи у відрядженні - має можливість, не відходячи від комп'ютера, здійснити різноманітні платежі за послуги широкої мережі підприємств (перелік наведено нижче).

По-друге, відповідно до Договору про партнерські відносини між ТОВ "Portmone.com" і АКБ "Укрсоцбанк", держателі БПК АКБ "Укрсоцбанк", які користуються зручним і швидким сервісом від компанії Portmone.com, не сплачують комісію за здійснення платежів.

І, нарешті, безпечність платежів забезпечується високим ступенем захисту, що засвідчено електронним цифровим сертифікатом, який компанія Portmone.com отримала від провідного міжнародного сертифікаційного аґентства "Thawte Consulting".

Кількість клієнтів компанії Portmone.com на сьогодні перевищує 10 тис. осіб. Її партнерами, крім АКБ "Укрсоцбанк", є низка провідних українських банків.

На сьогоднішній день через систему Portmone.com клієнти мають можливість сплачувати такі послуги:

- всі види комунальних послуг у м. Києві (компанія КП ГІОЦ КМДА);

- послуги міського телефонного зв'язку у м. Києві (компанія "Укртелеком");

- послуги міжміського і міжнародного телефонного зв'язку в м. Києві (компанія "Утел");

- послуги мобільного зв'язку компанії УМЗ (по всій Україні);

- послуги кабельного телебачення у м. Києві - компанії "КиївТелеСервіс", "УкрТелеБуд", "Інформаційні технології";

- послуги аналогового та цифрового кабельного телебачення у м. Київ від компанії "Воля-Кабель";

- послуги Інтернет від компаній "Воля-Кабель" та "Lucky.Net" (по всій Україні);

- страхові послуги СК "АСКА-Життя" та "ТАС" (по всій Україні).

Більш докладну інформацію щодо умов підключення до системи електронних платежів можна отримати на веб-сайті компанії Portmone.com.

АКБ "Укрсоцбанк" емітує БПК і має статус Принципового члена найбільших МПС MasterCard Int. та Visa Int. За станом на 15 лютого 2005 року емісія платіжних карток АКБ "Укрсоцбанк" перевищує 700 тис. штук.

Portmone.com входить до складу холдингу "Ефорс Груп" і є першою в Україні системою електронної доставки і сплати рахунків. Компанія розпочала надавати свої послуги в січні 2003 року.

АКБ "Укрсоцбанк", заснований у вересні 1990 року, входить до групи найбільших банків України. Чисті активи АКБ "Укрсоцбанк" на 1 лютого 2005 року становили 7586783 тис. грн. Капітал банку на вказану дату дорівнював 914411 тис. грн. Кредитний портфель склав на 01.02.2005 - 3973370 тис. грн. Кошти на рахунках приватних клієнтів АКБ "Укрсоцбанк" за станом на 01.02.2005 - 2189369 тис. грн. За підсумками 2004 року фінансовий результат АКБ "Укрсоцбанк" становить 85710 тис. грн. Філіальна мережа банку на 01.02.2005 нараховує 500 операційних точок.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також