"Укрэксимбанк" снижает стоимость платежей средствами системы Финансовый портал

03.02.2005, 14:36

С 10 февраля платежи физических лиц средствами Финансовый портал (интернет-банкинг) ОАО "Укрэксимбанк" станут дешевле. (укр.)

Вартість платежу з поточного рахунку фізичної особи в межах України засобами системи Фінансовий портал з 01.02.2005 буде становитиме 1 грн.

Платежі у межах системи ВАТ "Укрексімбанк" здійснюються безкоштовно.

Система Фінансовий портал - розвинута система, яка дає можливість клієнтам здійснювати операції і отримувати банківські послуги через мережу Інтернет та інші електронні канали зв'язку. Система Фінансовий портал дозволяє здійснювати операції і отримувати інформацію цілодобово не залежно від місця перебування. Підключитися до системи Фінансовий портал можуть фізичні та юридичні особи, а також суб'єкти підприємницької діяльності.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 року - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины".

Читайте також