Укрэксимбанк начал эмиссию смарт-карт Visa

16.03.2005, 12:36

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" начало эмиссию смарт-карт VSDC в рамках запланированного на 2005 год перехода к использованию микропроцессорных технологий в обеспечении карточного бизнеса банка. (укр.)

На першому етапі даної міграції клієнтам пропонуються VSDC-картки Visa Electron, які тепер поєднують усі зручності платіжних карток та ще більшу безпеку завдяки застосуванню смарт-технолоігй.

VSDC-картку Visa Electron можуть отримати усі бажаючі, вартість оформлення та обслуговування становить 25 грн., термін дії картки - 3 роки.

"Емісія VSDC-карткок Visa Electron є черговим кроком Укрексімбанку на шляху модернізації карткових технологій. До кінця 2005 року . ми плануємо запропонувати клієнтам повний перелік смарт-карток Visa та MasterCard за стандартами VSDC та M/Chip", - зазначив заступник Голови Правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має філії та відділення в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По маретиалам пресс-службы ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины".

Читайте також