Проминвестбанк начал выпуск карт VISA Virtuon

17.03.2005, 11:55

Проминвестбанк начал эмиссию карт VISA Virtuon международной платежной системы VISA International для расчетов в сети Интернет. (укр.)

Використання карток VISA Virtuon дає можливість держателям традиційних карткових продуктів розділити звичайні платежі з "віртуальними" з метою більш зручного відслідковування покупок та уникнення можливих збитків у випадку, якщо інформація про "звичайну" картку стане відома зловмисникам. Її основними перевагами є незначна плата за обслуговування, зручність та безпека при розрахунках у мережі Інтернет.

Маючи функціональні відмінності, картка VISA Virtuon Промінвестбанку відрізняється від інших і зовнішнім виглядом. По-перше, на ній відсутні магнітна смуга та стрічка для підпису на зворотному боці, голограма платіжної системи VISA Int. По-друге, на лицьовому боці є надписи латинськими літерами "For Internet Use Only" та "VISA Virtuon", номер CVV2. Код CVV2 - тризначне число, визначене за особливим алгоритмом персонально для кожного держателя, яке використовується для здійснення розрахунків за товари та послуги в мережі Інтернет і підтверджує, що покупцем товару або послуг дійсно є держатель картки. Перевірка коду CVV2 - це реальний захист від шахрайських операцій, що будуються на підборі номера картки.

Держателі карток VISA Classic, VISA Gold, MasterCard Mass та MasterCard Gold Промінвестбанку можуть отримати картку VISA Virtuon безкоштовно у будь- який час, лише написавши відповідну заяву у відділенні банку, в якому відкривалась основна картка. Інші можуть відкрити таку карту, сплативши плату за обслуговування - 25 гривень на рік.

Більш детальну інформацію про карткові продукти та послуги Промінвестбанку можна знайти на сайті банку www.pib.com.ua.

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. Активи банку на 01.01.2005 р. становили 10,6 млрд. грн., кредитний портфель - 7,9 млрд. грн., капітал - 1,2 млрд. грн, прибуток - 122,3 млн. грн. Кількість платіжних карток, емітованих банком, становила 2,2 млн. одиниць, в тому числі міжнародних платіжних систем VISA та Europay - 1,1 млн. одиниць.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також