Новую акцию проводит "Укрсоцбанк"

04.03.2005, 11:36

АКБ "Укрсоцбанк" объявляет о начале новой акции для своих клиентов - физических лиц. (укр.)

Відповідно до її умов вкладники, які після закінчення терміну дії договору банківського вкладу переоформлять в березні чи квітні 2005 року вклад на новий термін до 6 місяців, одержать додаткову відсоткову ставку по новому вкладу в розмірі 0,5% річних. В акції можуть брати участь клієнти АКБ "Укрсоцбанк", у яких термін дії договору банківського вкладу завершується в період акції - з 1 березня 2005 року по 30 квітня 2005 року.

АКБ "Укрсоцбанк" пропонує широкий асортимент депозитних послуг, який включає низку вкладів з унікальними та спеціальними умовами. Так, вклад "Авансовий" пропонує отримання відсотків за депозитом одразу після розміщення вкладу. Вклад "Ощадний" дає можливість достроково знімати кошти без втрати відсотків для придбання автомобіля, житла та сплати за навчання, а також встановлення пільгової відсоткової ставки при отриманні вкладником кредиту для придбання автомобіля, житла та сплати за навчання. Вклад "Пенсійний" дає можливість отримати підвищені відсотки для пенсіонерів.

Разом з тим, до послуг вкладників банку традиційні для депозитних вкладів умови - фіксована відсоткова ставка, можливість поповнення вкладу, щомісячний дохід за вкладом, капіталізація відсотків та інші. Крім того, кожний вкладник АКБ "Укрсоцбанк" може безкоштовно отримати картку Visa Int. чи MasterCard Int.

За два місяці поточного року залишки коштів, залучених від фізичних осіб на вкладні рахунки в АКБ "Укрсоцбанк", збільшились на 329 млн. грн. та станом на 1 березня 2005 року сума коштів, розміщених фізичними особами на вкладних рахунках в Банку, склала 2141 млн. грн.

АКБ "Укрсоцбанк", заснований у вересні 1990 року, входить до групи найбільших банків України. За підсумками 2004 року фінансовий результат АКБ "Укрсоцбанк" становить 85,7 млн. грн. Філіальна мережа банку на 1 березня 2005 року нараховує 501 операційну точку.
По материалам пресс-релиза АКБ "Укрсоцбанк".

Читайте також