Пополнить счет мобильной связи можно через банкоматы Проминвестбанка

04.03.2005, 13:39

Проминвестбанк работает над тем, чтобы сделать услуги более доступными и удобными для клиентов. (укр.)

Тепер для того, щоб поповнити рахунок мобільного телефону не обов'язково купувати картки на вулиці або звертатись до установ банків. Рахунок можна поповнити у більшості банкоматів міжнародних платіжних систем Промінвестбанку, мережа яких на даний момент налічує близько 750 одиниць.

На сьогодні в банкоматах банку можна придбати ваучери для поповнення рахунків абонентів передплачених послуг UMC Sim-Sim, Джинс, Kyivstar Ace & Base, Djuice та Golden Telecom Uni різних номіналів. Крім того, контрактні абоненти компанії Kyivstar GSM можуть поповнити свій рахунок, скориставшись послугою "Стартайм".

Для поповнення рахунку необхідно після того, як вставлена платіжна картка до банкомату, вибрана мова та введений пін-код, вибрати пункт меню "Оплата послуг", а потім "Мобільний зв'язок". Після цього потрібно вибрати оператора мобільного зв'язку та номінал відповідного ваучера поповнення. Банкомат видає чек з кодом поповнення, який необхідно ввести, зателефонувавши на відповідний номер оператора. Сума операції буде списана з карткового рахунку клієнта. При цьому ваучер поповнення, придбаний в банкоматі, обійдеться клієнту не дорожче, ніж при купівлі за готівку, в тому числі при використанні карток, емітованих іншими банками.

Придбати ваучери мобільного зв'язку, Інтернет-послуг та IP-телефонії можна також у багатьох філіях та відділеннях Промінвестбанку.

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. Активи банку на 01.01.2005 становили 10,6 млрд. грн., кредитний портфель - 7,9 млрд. грн., капітал - 1,2 млрд. грн, прибуток - 122,3 млн. грн. Кількість платіжних карток, емітованих банком, становила 2,2 млн. одиниць, в тому числі міжнародних платіжних систем VISA та Europay - 1,1 млн. одиниць.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також