Укрэксимбанк презентует новый дизайн платежной карты Maestro TeenCard для подростков

04.03.2005, 11:57

Открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" начал оформление международных платежных карт Maestro TeenCard нового дизайна. (укр.)

Відтепер, у межах програми TeenCard, підлітки віком від 14 років можуть отримати картку Maestro, дизайн якої у популярному стилі "графіті" був розроблений учнем однієї з києївських шкіл.

Крім стандартного набору функцій та зручностей платіжних карток Maestro, держателі карток TeenCard можуть отримати клубну картку боулінг-клубу "Вітамін" з постійною знижкою 5%.

Суть програми TeenCard полягає у тому, що картка на ім'я дитини оформлюється додатково до карткового рахунка одного із батьків. При цьому батьки на свій розсуд встановлюють обмеження використання картки Maestro TeenCard. Важливим є також те, що по картках TeenCard дитина не зможе дізнатися про загальний розмір суми, яка знаходитьсярозміщеної на картковому рахунку батьків.

Користування картками Maestro TeenCard має на меті не тільки полегшити використання "кишенькових" коштів дитини, а й привчити її до сучасних засобів платежу.

Карткові рахунки можуть бути можна відкритіи у гривнях, доларах США або євро. Вартість оформлення та річного обслуговування картки Maestro TeenCard складає лише 5 грн.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні. Укрексімбанком емітовано понад 310 тис. міжнародних платіжних карток та встановлено 225 банкоматів по території України.
По материалам ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також