Банкоматы Укрэксимбанка сертифицированы на выдачу наличных по смарт-картам Visa

15.04.2005, 15:32

12 апреля открытое акционерное общество "Государственный экспортно-импортный банк Украины" было сертифицировано международной платежной системой Visa Int. на выдачу наличных в банкоматах по смарт-картам. (укр.)

Протягом другого кварталу поточного року усі 230 банкоматів Укрексімбанку будуть перепрограмовані на обслуговування смарт-карток VSDC, що у поєднанні із застосуванням протоколу шифрування Triple-DES зробить користування банкоматами Укрексімбанку максимально безпечним.

На сьогоднішній день Укрексімбанк емітує смарт-картки Visa Electron, видає готівку у касах за смарт-картками Visa і MasterCard та обслуговує смарт-картки у POS-терміналах, встановлених у торговельній мережі.

"До кінця 2005 року ми запропонуємо клієнтам повний спектр найбезпечніших на сьогодні платіжних смарт-карток Visa і MasterCard та забезпечимо їх обслуговування у мережі банкоматів та POS-терміналів нашого банку по всій Україні", - зазначповідомив заступник Голови Правління ВАТ "Укрексімбанк" Юрій Храмов.

Відкрите акціонерне товариство "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также