Платежи физических лиц средствами системы Финансовый портал "Укрэксимбанка" стали дешевле

21.04.2005, 14:18

С 18 апреля платежи физических лиц средствами системы Финансовый портал (интернет-банкинг) ОАО "Укрэксимбанк" стали дешевле.

Вартість платежу з карткового рахунку фізичної особи у межах України засобами системи Фінансовий портал з 18.04.2005 становить 1 грн. (так, як і з поточного рахунку).

Система Фінансовий портал надає клієнтам можливість користуватися широким переліком функцій: платежі з поточних та карткових рахунків, встановлення лімітів та блокування платіжних карток, заявки на відкриття та закриття рахунків, виписки по рахунках, СМС-та e-mail-інформування тощо.

Перелік функцій постійно розширюється. Сьогодні до системи Фінансовий портал можна підключитися у Головному банку, філіях ВАТ "Укрексімбанк" у містах Києві, Львові, Одесі, а також відділенні банку в м. Сумах.

Система Фінансовий портал дозволяє здійснювати операції та отримувати інформацію незалежно від місця перебування 7 днів на тиждень 24 години на добу. Підключитися до системи Фінансовий портал можуть фізичні та юридичні особи, а також суб'єкти підприємницької діяльності.

Докладнішу інформацію про систему Фінансовий портал можна отримати на корпоративному сайті ВАТ "Укрексімбанк" http://www.eximb.com/portal .

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. ВАТ "Укрексімбанк" належить до групи найбільших банків України, має філії в обласних центрах та великих індустріальних містах країни. З 1996 р. є повноправним членом платіжних систем MasterCard Int. та Visa Int., з 1998 р. - розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
По материалам пресс-релиза ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также