100 дней новой власти

03.05.2005, 12:13

Сегодня, 3 мая, исполняется сто дней со дня инаугурации Президента Украины Виктора Ющенко. Глава государства положительно оценил первые сто дней работы новой власти. Об этом он заявил, подводя итоги работы своей команды за этот время.

"Ми не зрадили жодного гасла Майдану. Я можу сьогодні вийти до будь-якої частини суспільства - до ветерана, до дитини, до будь-кого - і сказати, що ми працювали для Вас", - підкреслив Президент.

Важливими завданнями на ці сто днів, які ставила перед собою його команда, за словами Віктора Ющенка, було визначитися із головними пріоритетами роботи на 2005 рік, а також сформувати команду у центрі і на місцях. Глава держави підкреслив, що основним напрямком роботи нова влада вважає боротьбу з бідністю в Україні. Коментуючи роботу своєї команди, Президент заявив, що цінуватиме "єдність і командну гру".

Віктор Ющенко у інтерв'ю також висловив упевненість у єдності "тріумвірату Ющенко-Тимошенко-Литвин". Він переконаний, що політичні сили Народний Союз "Наша Україна", БЮТ та Народна партія України підуть на вибори 2006 року єдиною командою.
Инф. пресс-службы Президента Украины Виктора Ющенко.

Читайте також