Банк "Аваль" развивает Программу лояльности для частных клиентов

25.06.2005, 13:39

Банк "Аваль" с 21 июня 2005 года приступил к реализации Программы лояльности для клиентов - потребителей розничных продуктов в подразделениях трех областных дирекций - Волынской, Хмельницкой и Херсонской, сообщает пресс-служба банка со ссылкой на департамент розничного бизнеса АППБ "Аваль". (укр.)

Як повідомлялося раніше, з 1 червня п.р. банк приступив до реалізації пілотного проекту з впровадження Програми лояльності у відділенні банку "Аваль" у м. Києві.

Відповідно до умов Програми, її учасником за бажанням стає кожен клієнт, який здійснив терміновий грошовий переказ у системі "Аваль-Експрес" по території України чи переказав (одержав) кошти за системою Western Union у будь-якому з 1400 відділень банку "Аваль" по всій Україні.

Як учасник програми лояльності кожен клієнт стане власником карти Aval Loyalty Card, що передбачає низку привілеїв для її власника.

Зокрема, за умовами програми кошти, витрачені на здійснення переказу, накопичуватимуться на картковому рахунку Aval Loyalty Card у вигляді бонусів. Усі накопичені бонуси можуть бути реалізовані власником карти на власний розсуд: для одержання цінних подарунків, рекламно-сувенірної продукції, різних знижок і пільг при придбанні банківських продуктів у банку "Аваль".

Планується, що з 18 липня нинішнього року скористатися пропозиціями Програми лояльності для клієнтів - споживачів роздрібних продуктів зможуть клієнти усіх відділень банку "Аваль" по всій території України.
По материалам пресс-релиза банка "Аваль".

Читайте також